Toplam 1 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 1 arasi kadar sonuc gösteriliyor
-
01.Mayıs.2011, 18:11 #1
Yıl Sonunda İdareye Teslim Edilecek Tüm Tutanak ve Dilekçeler
.............................. ........................İLKÖĞR ETİM OKULU MÜDÜRLÜĞÜ’NE
KONU: 20…-20… Eğitim Öğretim Yılı .............................. .......................... Kulübü Yıl Sonu Raporu.
2008-2009 eğitim öğretim yılında, .............................. ..........................Kulü bü olarak, aylara göre aşağıda belirtilen .............................. .......................... Kulübü Yıllık Çalışma Programı’na uygun çalışmalar yapılmıştır. Bilgilerinize arz ederim.
EYLÜL: Kulüp Genel Kurulu toplandı. Kulübün amaçları ve çalışma şekli tanıtıldı.
EKİM: Kulübün yönetim ve denetim kurulları oluşturuldu. Eğitici Kulüp iç yönetmelik taslağı ve yıllık çalışma taslağı Genel Kurul’a sunulup incelendi.
KASIM: Okul duvar gazetesine “............................. ...........................” ile ilgili yazı ve resimler hazırlandı. .............................. ..........................kaza larından korunma ve ilkyardımın önemi hakkında bilgi verildi.
ARALIK: .............................. ..........................kura lları ve kurallara uymanın önemi ile ilgili duvar gazetesi hazırlandı.
OCAK: Yayalarla ilgili .............................. ..........................ışık ları ve lambalarının anlamı ile ilgili duvar gazetesi hazırlandı. I.dönem Kulüp çalışmaları değerlendirildi.
ŞUBAT: .............................. ..........................kura llarına uymanın önemi ve .............................. ..........................kaza larında yapılması gerekenler hakkında bilgi verildi.
MART: Karşıdan karşıya geçişlerde .............................. ..........................ışık larına uymanın önemi ile ilgili gazete hazırlandı. Kazalarda ilkyardım ve önemi hakkında bilgi verildi.
NİSAN: .............................. ..........................Haft ası Kutlama Programı hazırlandı.................... .............................. .......kazalarının nedenleri ile ilgili duvar gazetesi hazırlandı.
MAYIS: .............................. ..........................Haft ası Kutlama Programı sunuldu.
HAZİRAN: .............................. ..........................Kulü bü Yıl Sonu Faaliyet Raporu hazırlandı.
.../......./20…
...... Sınıf Öğret.
.............................. ........................İLKÖĞR ETİM OKULU MÜDÜRLÜĞÜ’NE
KONU: 20…-20… Eğitim Öğretim Yılı ...... Sınıfı Sınıf Demirbaş Eşya Teslimi.
20…-20… eğitim öğretim yılında ...... sınıfında bulunan, aşağıda belirtilen demirbaş eşyaları teslim ediyorum. Gereğini bilgilerinize arz ederim.
1 Türk Bayrağı
1 Atatürk Portresi
1 Gençliğe Hitabe
1 İstiklal Marşı
1 Kitaplık Dolabı
1 Öğretmen Masası
1 Öğretmen Sandalyesi
2 Kısa Pano
1 Uzun Pano
1 Çöp Kutusu
9 Öğrenci Sırası
9 Öğrenci Masası
1 Andımız
1 Yerküre
1 Türkiye İller Haritası
184 Hikaye Kitabı
.../......./20…
...... Sınıf Öğret. Okul Müdürü
KONU: 20…-20… Eğitim Öğretim Yılı Ders Kesim Raporu.
20…-20… eğitim öğretim yılında tüm dersler müfredata uygun ve zamanında işlenmiş, eksik konu kalmamıştır. Bilgilerinize arz ederim.
.../......./20…
...... Sınıf Öğret.
20…-20…Eğitim Öğretim Yılı.............................. ........................İlköğr etim Okulu2008-2009 eğitim öğretim yılında yapılacak Rehberlik Çerçeve Programı’nda belirtilen çalışmalar aylara göre aşağıda belirtilen şekilde yapılmıştır.Bilgilerinize arz ederim........ Sınıf Rehberlik ve Sosyal Etkinlikler Dersi Çalışma Raporu
Eylül ayında;
1- ....... sınıf Rehberlik Hizmetleri Yıllık Çalışma planı hazırlandı.
2- 29 nolu kazanıma ( Eğitsel başarı ile ilişkili etmenleri açıklar. ) yönelik “Başarı Yolu” adlı etkinlik gerçekleştirildi.
Ekim ayında;
1- 108 nolu kazanıma ( Kişisel-sosyal ve eğitsel sorunlarla karşılaştığında nereden ve nasıl yardım alacağını fark eder. ) yönelik “Yardım Alabilirim” adlı etkinlik gerçekleştirildi.
2- 26 nolu kazanıma ( Etkili bir grup üyesinin ve liderinin özelliklerini açıklar. ) yönelik “Atilla ve Arkadaşları” adlı etkinlik gerçekleştirildi.
Kasım ayında;
1- 27 nolu kazanıma ( Kendi öğrenme stiline uygun çalışma yöntemlerini kullanır. ) yönelik “Böyle Çalışıyorum Çünkü Böyle Öğreniyorum…” adlı etkinlik gerçekleştirildi.
2- 11 nolu kazanıma ( Yaşadığı çevredeki eğitsel ve sosyal imkanlardan yararlanmanın önemini fark eder. ) yönelik “Neler Yapabilirim ?” adlı etkinlik gerçekleştirildi.
Aralık ayında;
1- 110 nolu kazanıma ( Kendini arkadaşının yerine koyarak onun duygu ve düşüncelerini anlar. ) yönelik “Seni Anlayabilirim” adlı etkinlik gerçekleştirildi.
2- 109 nolu kazanıma ( Uygun reddetme davranışına ilişkin örnekler verir. ) yönelik “Hayır Dersem Kırılma” adlı etkinlik gerçekleştirildi.
3- Bireyi tanıma teknikleri uygulandı.
Ocak ayında;
1- 107 nolu kazanıma ( Akran baskısıyla nasıl baş edeceğini açıklar. ) yönelik “Üstüme Gelme” adlı etkinlik gerçekleştirildi.
Şubat ayında;
1- 71 nolu kazanıma ( Duygularının davranışlarını nasıl etkilediğini fark eder. ) yönelik “Duygularımın Davranışlarıma Etkisi” adlı etkinlik gerçekleştirildi.
2- 111 nolu kazanıma ( Başkalarıyla kurduğu iletişimi değerlendirir. ) yönelik “Kurduğum İletişimler” adlı etkinlik gerçekleştirildi.
Mart ayında;
1- 112 nolu kazanıma ( Barış içinde yaşamak için gereken tutumları fark eder. ) yönelik “Barış İçinde Dünya” adlı etkinlik gerçekleştirildi.
2- Bireyi tanıma teknikleri uygulandı.
Nisan ayında;
1. 148 nolu kazanıma ( Kitle iletişim araçlarının toplum üzerindeki etkisini fark eder. ) yönelik “Kitle İletişim Araçları ve Toplum” adlı etkinlik gerçekleştirildi.
2. 181 nolu kazanıma ( Çalışmanın insanlar ve toplum için önemini açıklar. ) yönelik “Ekmek Olmadan Yemek Olmaz” adlı etkinlik gerçekleştirildi.
Mayıs ayında;
1- 147 nolu kazanıma ( Toplum için gönüllü çalışmanın önemini ve gerekliliğini açıklar. ) yönelik “Duyarlıyım” adlı etkinlik gerçekleştirildi.
2- 28 nolu kazanıma ( Bir üst sınıfın nasıl olacağına ilişkin hayallerini ve beklentilerini açıklar. ) yönelik “Üst Sınıf İle İlgili Hayallerim” adlı etkinlik gerçekleştirildi.
Haziran ayında;
1- Bireyi tanıma teknikleri uygulandı.
2- Rehberlik çalışmaları değerlendirilerek, Okul Rehberlik Hizmetleri Yıl Sonu Çalışma Raporu hazırlandı ve okul yönetimine verildi.
.../......./20…
………… Sınıfı Öğret.
KONU: 20…-20… Eğitim Öğretim Yılı ...... Sınıfı Sınıf Kitaplığına Ait Hikaye Kitaplarının
Teslimi .
2008-2009 eğitim öğretim yılında ....../A sınıfı okul kitaplık dolabında bulunan……… ( ……………. ) adet hikaye kitabını teslim ediyorum. Gereğini bilgilerinize arz ederim.
.../......./20…
...... Sınıf Öğret. Okul Müdürü
20…-20… eğitim öğretim yılında .....… sınıfı Görsel Sanatlar, Müzik ve .............................. ..........................Güve nliği derslerine okul müdürü …………………… girdiği sürece okul yönetimine yapmış olduğum çalışmalar aşağıda belirttiğim şekildedir. Bilgilerinize arz ederim.
- Gelen ve giden evrakları kayıt ettim.
- Üst yazıları yazdım.
- Sevkli olan öğretmenlerin yerine derse girdim.
- BT sınıfındaki bilgisayarların düzenlenmesi çalışmalarında bulundum.
.../......./200..
...... Sınıf Öğret.
KONU: 2008-2009 Eğitim Öğretim Yılı ...... / A Sınıfı Yazılı Kağıt ve Cevap Anahtarlarının
Teslimi.
2008-2009 eğitim öğretim yılında ...... / A sınıfında görülen ve aşağıda belirttiğim derslerin yazılı kağıt ve cevap anahtarlarını teslim ediyorum. Gereğini bilgilerinize arz ederim.
DERS ADI1.DÖNEM YAZILI ADETİ2.DÖNEM YAZILI ADETİCEVAP ANAHTARI SAYISI
TOPLAM
.../......./2009
....../A Sınıf Öğret. Okul Müdürü
Yaz tatilimi aşağıda belirttiğim adres/adreslerde geçireceğim.
Gereğini bilgilerinize arz ederim.
……/……/20...
Adı Soyadı
İmza
Adres:………………………………………………..
………………………………………............... ...........
………………………………………………………..
Telefon : 0 …………/…………………….