Toplam 3 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 3 arasi kadar sonuc gösteriliyor
-
01.Mayıs.2011, 17:26 #1
Sosyal kulüpler faaliyet raporu
2010–2011 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI
.............................. ........................OKULU
.............................. ...........................KUL ÜBÜ
FAALİYET RAPORU
Rapor No:1 Rapor Tarihi:29.10.2010
.............................. ........OKULU MÜDÜRLÜĞÜNE
..................../ .......................
Rehberlik görevini yürütmekte olduğumuz .............................. .....................Kulübü’nü n 2009/2010 Eğitim ve Öğretim Yılı Ekim ayına ait olan çalışma raporu aşağıya çıkartılmıştır.
Bilgilerinize arz ederim
Kulüp rehber Öğretmeni
.............................
FAALİYETİN YÜRÜTÜLDÜĞÜ TARİHLER:
13.10.2010
27.10.2010
YAPILAN ÇALIŞMALAR- Sosyal kulüp tüzüğü hazırlandı.
- Okul genelinde kulübe seçilen öğrencilerin belirlendi.
- Genel kurul toplantısı yapıldı.
- Yönetim ve Denetleme Kurulu seçildi.
- Kulüp çalışmaları belirlendi ve yıllık çalışma planının oluşturuldu.
ALINAN KARARLAR
1. Sosyal kulüp tüzüğü ekteki gibi hazırlandı.
1. Yönetim kurulu oluşturulması; istekli olan öğrenciler arasından açık oy seçimi ile yapıldı.
2. Yıllık çalışma planı ekteki gibi hazırlandı.
……………………… ……………………… ……………… …………..
Başkan Baş. Yrd. Sayman Sekreter
………………. …………..
Sekreter Üye
UYGUNDUR
OKUL MÜDÜRÜ
………………
-
01.Mayıs.2011, 17:31 #2
Sosyal kulüpler aylık çalışma raporu
SOSYAL KULÜPLER AYLIK ÇALIŞMA RAPORU
Rapor No:1 Rapor Tarihi:.......................
…………………………………… OKULU MÜDÜRLÜĞÜNE
……………………………/ ……………..........
Rehberlik görevini yürütmekte olduğum ………………………………………Kulübü’nün ........../................Eğitim ve Öğretim Yılı Eylül ayına ait olan çalışma raporu aşağıya çıkartılmıştır.
Bilgilerinİze arz ederim
Kulüp rehber Öğretmeni
FAALİYETİN YÜRÜTÜLDÜĞÜ TARİHLER: YAPILAN ÇALIŞMALAR
...../...../...... 1.Genel Kurul Toplanması
...../...../...... 2.Yönetim Kurulu Oluşturulması
3.gerekli kurulların oluşturulması
ALINAN KARARLAR
1. Yönetim kurulu oluşturulması istekli olan öğrenciler arasından açık oy seçimi ile yapıldı.
2. Yıllık çalışma planı ekteki gibi hazırlandı.
BAŞKAN BAŞKAN YRD. SEKRETER SAYMAN ÜYE
REHBER ÖĞRETMEN
UYGUNDUR
OKUL MÜDÜRÜ
-
01.Mayıs.2011, 17:36 #3
……………………………… KULÜBÜ ÇALIŞMA RAPORU
Rapor no :
Rapor tarihi :
……………………………………………OKULU MÜDÜRLÜĞÜNE
Rehberliğinde bulunduğum ...........................kul übünün ……………………….. Eğitim-Öğretim yılına ait ..................... ayı çalışma raporu aşağıya çıkarılmıştır.
Bilgilerinize arz ederim.
Eğitici Kulübün adı :......................... KULÜBÜ
Eğitici Kulübün öğrt. :.............................. ......
GÜNDEM
.............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. ....
ALINAN KARARLAR
.............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. ......
.............................. ........KULÜBÜ BAŞKANI SAYMAN ÜYE
............................ .............................. ...
BAŞKAN YARDIMCISI SAYMAN ÜYE
.............................. ........... .............................. .............................. ....
Uygundur:
……… ………..
Okul Müdürü.